nieuws

CED neemt Belgisch expertisebureau Farcy over

Archief

CED blijft op overnamepad en heeft in België Bureau Farcy et Cie overgenomen, gevestigd in Alleur (bij Luik). Bureau Farcy is actief in aansprakelijkheidsexpertise en gespecialiseerd in bouwplaatsrisico’s, machinebreuk, aansprakelijkheid van aannemers en architecten en aanverwante technische risico’s.

CED neemt Belgisch expertisebureau Farcy over

Met deze overname heeft CED in België nu in totaal ruim 180 medewerkers in dienst. "De overname past uitstekend in de ambitie die CED heeft om over vijf jaar een toonaangevende claimbehandelaar te zijn in Europa. Internationale groei is, naast innoveren en professionaliseren, één van de strategische speerpunten van CED", motiveert bestuursvoorzitter Stef Witteveen de overname.
Onder leiding van Damien Dodemont blijft Farcy gevestigd in Alleur en zal onder eigen naam opereren naast de activiteiten van CED Arbis in België. Dodemont wordt benoemd tot Operations Manager voor zowel Bureau Farcy als CED Arbis in Wallonië en rapporteert aan Dirk Clement, directeur CED België.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.