nieuws

Brand New Day-polis te verpanden aan Hypotrust-lening

Archief

Hypotrust staat als eerste hypotheekverstrekker toe dat polissen (hypotheekrekeningen) van Brand New Day worden verpand aan een hypothecaire lening. “De kans op behoud van bestaande leningen in onze portefeuille neemt hierdoor toe”, zo motiveert Hypotrust-directeur Michel van den Akker de overeenkomst.

Brand New Day-polis te verpanden aan Hypotrust-lening

Vanaf vandaag kunnen namelijk beleggingsverzekeringen die zijn gekoppeld aan een Hypotrust Comfort Hypotheek (generieke model) fiscaal geruisloos worden overgesloten naar een hypotheekrekening van Brand New Day. BND-directeur Paul Rijns, die op de foto de hand schudt met Van den Akker, is eveneens verheugd over de samenwerking. "Naast lijfrentepolissen kunnen wij nu ook beleggingspolissen gekoppeld aan hypotheken oversluiten naar Brand New Day." Volgens Rijns biedt dit hypotheekadviseurs nieuwe mogelijkheden voor klanten met een nieuwe of bestaande Hypotrust-hypotheek.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.