nieuws

Anker start samen met Licent verzuimvolmachtbedrijf

Archief

Anker Assuradeuren in Groningen is  samen met Licent Assuradeuren in Hengelo een nieuwe activiteit gestart onder de naam Anker Verzuim Volmacht. Anker heeft daartoe een speciale verzuimvolmacht gekregen van Avéro Achmea, dat al businesspartner is van Licent.

Anker start samen met Licent verzuimvolmachtbedrijf

"Wij verwachten met behulp van deze verzuimvolmacht op het gebied van inkomensverzekeringen een marktbepalende dienstverlener in Noordoost-Nederland te worden", zegt directeur Roelof Bisschop van Anker (tweede van rechts op de foto). "Anker heeft zich gespecialiseerd in de verzuim- en inkomensmarkt en heeft daarvoor een moderne infrastructuur opgebouwd. Hun visie sluit goed aan bij onze strategie", zegt Jaap de Louw, directeur Volmachten van Avéro Achmea.
Het intermediairbedrijf van de organisatie, Anker Direct, richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt en heeft 30.000 particuliere en 1.500 zakelijke klanten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.