nieuws

Allianz Worldwide Care dekt ook bestaande aandoeningen

Archief

De internationale ziektekostenverzekering van Allianz Worldwide Care is uitgebreid met een dekking voor bestaande medische aandoeningen. Daarvoor wordt in sommige gevallen een toeslag berekend.

 

Onder de aandoeningen die nu onder de dekking vallen, zijn acne, astma, botbreuken, eczeem, epilepsie, schimmelinfecties, aambeien, het prikkelbaredarmsyndroom, gal- en nierstenen, osteoporose, over- of ondergewicht, schildklieraandoeningen en vleesbomen. Voor de acceptatie wordt gebruik gemaakt van en nieuw systeem dat gezamenlijk is ontworpen door actuarissen en verzekeraars en berekeningen baseert op de gegevens van ruim 50 miljoen mensen.

 

Polissen kunnen zowel rechtstreeks als via het intermediair worden gesloten. De Allianz-dochter, die zich zowel op individuele verzekerden als bedrijven richt, claimt de enige zorgverzekeraar te zijn die claimt binnen 48 uur na indienen uitkeert.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.