nieuws

VPV Rotterdam-prijs naar ‘verzekeringsprof’ Wansink

Archief

De VPV Rotterdam-prijs is dit jaar uitgereikt aan professor Verzekeringsrecht Han Wansink.   De commissie, belast met de selectie van de prijs, roemt Wansink vanwege zijn belangrijke bijdrage aan het verzekeringsvak, met name op het gebied van aansprakelijkheid. "Han schreef artikelen en boeken over dit onderwerp die in de verzekeringspraktijk van grote waarde zijn. Daarnaast […]

De VPV Rotterdam-prijs is dit jaar uitgereikt aan professor Verzekeringsrecht Han Wansink.
 
De commissie, belast met de selectie van de prijs, roemt Wansink vanwege zijn belangrijke bijdrage aan het verzekeringsvak, met name op het gebied van aansprakelijkheid. "Han schreef artikelen en boeken over dit onderwerp die in de verzekeringspraktijk van grote waarde zijn. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het verzekeringsarchief", aldus het commissierapport.
 
De Vereniging van Personen werkzaam in het Verzekeringsbedrijf (VPV) Rotterdam kent de prijs jaarlijks toe aan degene die werkzaam is of woont in de regio Rotterdam en in een jaar een bijzondere prestatie heeft geleverd ten behoeve van het verzekeringsbedrijf. De prijs bestaat uit een wisselbeker en een bedrag van € 1.000, te schenken aan een goed doel. Wansink heeft ervoor gekozen de € 1.000 ten goede te laten komen aan Stichting Elisabeth Huis. Deze stichting hoort bij de Daniel den Hoed-kliniek in Rotterdam.
 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.