nieuws

Volmacht Monuta voor Zekerhuis

Archief

Zekerhuis Assuradeuren in Barendrecht heeft een volmacht ontvangen van uitvaartverzekeraar Monuta. Het bedrijf had al een volmacht van uitvaartverzekeraar Ardanta en verder van ASR, Nationale-Nederlanden, Delta Lloyd en Arag. Monuta heeft hiermee de 110e volmacht verleend.

Volmacht Monuta voor Zekerhuis

"Monuta is voor ons een mooie aanvulling op onze bestaande volmachtportefeuille; wij kunnen nu een totaalpakket aanbieden aan onze relaties", aldus directeur René Vermeer van Zekerhuis Assuradeuren, die op de foto wordt geflankeerd door Jan Willem Baake ( Monuta) en Jannette Sinke (Zekerhuis).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.