nieuws

Starters

Archief

Fynthese Assurantiën

(Bergschenhoek)
Fynthese Belastingadviseurs heeft een assurantietak opgericht: Fynthese Assurantiën, dat zich richt op met name schade en hypotheken. Het bedrijf is gestart met een portefeuille van zo'n vijftig relaties die uit Fynthese komen. Ook is er een schadeportefeuille overgenomen met circa duizend relaties.
 
Van Dijk Finance (Nieuwegein)
Deze eenmanszaak is opgericht als onderdeel van een nieuw te vormen vof. Eigenaar Jan-Maarten van Dijk heeft vier jaar ervaring in de financiële dienstverlening en was werkzaam bij een van de andere vennoten. De AFM-vergunning is al aangevraagd, zowel voor Van Dijk Finance als voor de nieuwe vof Bergman Finance Houten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.