nieuws

NN past autopremies in zpp-pakket aan

Archief

Nationale-Nederlanden heeft met ingang van 1 oktober premiewijzigingen doorgevoerd voor nieuwe autoverzekeringen in het ZekerheidPakket Particulieren (ZPP).  De bestaande portefeuille zal met ingang van 1 november per hoofdvervaldatum worden aangepast.

NN past autopremies in zpp-pakket aan

"Voor de WA, WA-casco en WA-Extra Personenautoverzekeringen is namelijk minder WA schade uitgekeerd dan verwacht. Maar de schade aan eigen voertuigen die is gedekt op de Extra-dekking is hoger uitgevallen", aldus NN. Daarom is de premie voor de WA-dekking van de personenautoverzekering met 5% verlaagd, terwijl de premie voor de Extra-dekking (voor schade aan het eigen voertuig) is verhoogd met 10%. De premie voor de casco-dekking verandert niet.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.