nieuws

Nivre gaat overzicht grote branden bijhouden

Archief

Het Nederlands Instituut Van Register Experts (Nivre) ontfermt zich per 1 januari  over het publiceren van kwartaaloverzichten van grote branden met een verzekerde schade van minimaal € 1 mln. Het Nivre neemt die taak over van het Verbond van Verzekeraars, dat er vanwege het tijdrovende verzamelen van gegevens geen heil meer in zag.

Nivre gaat overzicht grote branden bijhouden

"Het Nivre staat via de ingeschreven experts en hun aangesloten organisaties van verzekeraars, makelaars en expertisebureaus dicht op de bron van de benodigde gegevens. Om die reden hebben wij aan het Verbond voorgesteld de dienstverlening van kwartaaloverzichten over te nemen", laat de organisatie weten.

De kwartaaloverzichten zullen worden gepubliceerd op de sites van zowel het Nivre als het Verbond. Vorig jaar waren grote branden goed voor een schadepost van naar schatting € 285 mln.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.