nieuws

Nedasco verkoopt huisdierverzekeringen Proteq

Archief

Serviceprovider Nedasco gaat producten van direct writer Proteq aanbieden via het eigen extranet. “Voor ons is dit een noviteit”, zegt Nedasco’s salesmanager Wilco Groot. “Het was niet interessant om dit via volmacht te doen, maar het is de eerste huisdierenverzekering die wij aanbieden en voor onze tussenpersonen een aardige uitbreiding van het pakket”.

Nedasco verkoopt huisdierverzekeringen Proteq

Ongevallen- en ziektekostenpolissen voor honden en katten kunnen via het extranet van Nedasco worden gesloten. Er zijn twee varianten: een basisdekking, inclusief een ongevallendekking en een basisdekking plus castratie/sterilisatie, eveneens inclusief een ongevallendekking. De polissen van Dier & Zorg, het dierenlabel van Proteq (SNS Reaal), hebben als aanvullende dekkingen vaccinatie en crematie.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.