nieuws

Intermediair ziet provisie nog steeds als ideale beloningsvorm

Archief

Een ruime meerderheid (65%) van het intermediair geeft nog steeds de voorkeur aan provisie als beloningsvorm voor particuliere schadeverzekeringen, zo blijkt uit de peiling op AM Web, waar de afgelopen twee weken ruim drieduizend bezoekers aan meededen.

Intermediair ziet provisie nog steeds als ideale beloningsvorm

Anderhalf jaar geleden vroeg AM Web de bezoekers eveneens wat volgens hen de beste beloningsvorm was voor particuliere schadeverzekeringen. Toen gaf eveneens bijna twee derde de voorkeur aan provisie. De voorstanders van een abonnementensysteem hebben wel iets terrein gewonnen: bij de vorige peiling was 15% hier voor, nu is dat 18%. Een kleine 16% ziet meer in urendeclaraties of vaste tarieven per handeling; dat was bij de vorige peiling nog 20%.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.