nieuws

Independer eert hypotheekadvies Paul Spatzker

Archief

Independer.nl heeft Paul Spatzker Hypotheekadvies uitgeroepen tot beste hypotheekkantoor van 2011. Volgens de internetvergelijker en -tussenpersoon scoort het kantoor in het Limburgse Oirsbeek het beste van de 25 regionale winnaars. Het kantoor krijgt van klanten gemiddeld een 9,4 als rapportcijfer.

Independer eert hypotheekadvies Paul Spatzker

De 24 andere regionale winnaars zijn: Breedijk & Biesenbeek (Amsterdam), Thijssens Advies (Sint-Michielsgestel), Van den Boer en Roggen (Eindhoven), Dameyon (Almere), Koops (Bolsward), Het Financieel Advies (Nijmegen), Schat Assurantiën (Groningen), ZO hypotheken (Delft), De Hypotheker (Noordwijk), Vericon (Hardenberg), Groenestein & Schouten (Zandvoort), Frank Vogel (Weert), Goossens (Tilburg), Fred Groen (Apeldoorn), Zorgeloosch (Alkmaar), Skyline Hypotheken (Ridderkerk), VHP Advies (Enschede), De Roos van Renswouw (Zaandam), De Bruine (Goes), twee vestigingen van de Van Bruggen Adviesgroep (Meppel en Hilversum) en drie kantoren van De Hypotheekshop (Arnhem, Utrecht en Oud-Beijerland).
De awards hebben betrekking op waarnemingen die door klanten zijn achtergelaten op de website van Independer tussen 1 oktober 2010 en 16 oktober 2011. Alle regionale winnaars krijgen een speciale vermelding op die website en ontvangen een winnaarskit, met daarin een award en promotiemateriaal (raamsticker, poster).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.