nieuws

Hoeijmakers neemt portefeuille Sanders over

Archief

Hoeijmakers Groep in Kessel heeft de portefeuille van het failliete Assurantieadviesburo Sanders in Reuver gekocht. Door de aankoop van deze portefeuille met circa 400 verzekerden en een omzetbelang van € 80.000 stijgt het klantenbestand van Hoeijmakers naar 11.000. De omzet van het Limburgse intermediairbedrijf ligt nu op € 2,7 mln.

Hoeijmakers neemt portefeuille Sanders over

Reden van het faillissement was vooral de teruglopende omzet, waardoor er problemen met de rekeningcourant-positie ontstonden. "Het failliete bedrijf had, naast ondernemer Cor Sanders, nog één personeelslid, dat mogelijk bij ons in dienst treedt", aldus directeur Ruud Hoeijmakers (op de foto links, naast broer Ralf).
De Hoeijmakers Groep heeft verder recentelijk een volmacht van Aegon gekregen. Het bedrijf had al volmachten van Nationale-Nederlanden, Europeesche, Monuta en Arag en heeft tevens een postagentschap van RegioBank.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.