nieuws

Gebr. Sluyter neemt HW Assurantiën over

Archief

Assurantiemakelaar Gebr. Sluyter in Rotterdam heeft de volledige portefeuille van stadgenoot HW Assurantiën overgenomen. De portefeuille telt bijna 1.400 polissen, 270 verzekerden en het omzetbelang is een half miljoen euro. “Het is een puur zakelijke portefeuille met een aantal grote zakelijke klanten”, zegt directeur Bert J. Kuit van Sluyter.

Gebr. Sluyter neemt HW Assurantiën over

HW Assurantiën maakt deel uit van Hugh Wood International (HWI), een wereldwijd opererende assurantiemakelaar en Lloyds-broker met vestigingen in onder andere Londen, Parijs, Keulen, Australië, Verenigde Staten en Canada. "Het bedrijf kwam te koop omdat de vestiging in Rotterdam kennelijk niet meer in het totale plaatje paste", aldus Kuit. "Wij doen al jaren zaken met HW en waren in die zin een voor de hand liggende overnamepartner. Eén van de personeelsleden komt met de portefeuille mee en zal bij ons in dienst treden."
Sluyter hoort bij de vijftig grootste intermediairbedrijven van ons land en had in 2010 een omzet uit assurantiebemiddeling van zo'n € 10 mln.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.