nieuws

Florentis gaat samenwerken met uitvaartvereniging

Archief

De begin dit jaar gevormde uitvaartverzekeraar Florentis gaat samenwerken met uitvaartvereniging Joure, die in Friesland ruim 3.000 leden bedient. Florentis neemt per 1 januari 2012 alle verplichtingen van deze vereniging over met dien verstande dat de leden in plaats van een korting nu een gegarandeerde uitvaartverzekeringspolis van Florentis krijgen.

Florentis, een combinatie van uitvaartverzekeraar Jelsumerhof in Leeuwarden en SVU Uitvaartzorg in Enschede, had bij de start al aangekondigd dat het bedrijf tevens zou gaan fungeren als serviceprovider voor uitvaartverenigingen. Directeur Rob de Jong van Florentis verwacht dat door deze overeenkomst een eerste stap is gezet op weg naar een nadere profilering van het bedrijf op de Friese uitvaartmarkt en dat meerdere verenigingen in Friesland het voorbeeld van Joure zullen volgen.
Florentis bedient met 10 medewerkers meer dan 20.000 leden in de noordelijke en oostelijke provincies en is daarmee een van de grotere uitvaartdienstverleners in dit gebied.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.