nieuws

Financiële Makelaar komt met rentevergelijker

Archief

De Financiële Makelaar heeft voor de zeshonderd aangesloten kantoren de Rentevergelijker+ geïntroduceerd. De via het extranet gratis toegankelijke rekenhulp biedt een vergelijking van rentevastperiodes op basis van door de adviseur opgegeven voorwaarden.

Financiële Makelaar komt met rentevergelijker

Dat maakt de vergelijker volgens de serviceprovider uniek. "De adviseur kan voorwaarden meegeven als minimale offertegeldigheid, wel of geen boete bij verkoop en wel of geen annuleringskosten. Het tarief dat wordt gepubliceerd, houdt daarnaast rekening met verschillen in tarieven tussen bestaande bouw en nieuwbouw, actiekortingen en verschillen in aflossingsvormen. Tot slot kan de klant aangeven welke bijproducten hij bereid is af te nemen bij zijn bank. Een eventuele rentekorting wordt dan meegenomen."
Bij elke vergelijking wordt de gemiddeld verschuldigde rente berekend. "Zo kunnen ook hypotheken met verschillende rentevastperioden en/of aflossingsvormen met elkaar worden vergeleken."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.