nieuws

Delta Lloyd biedt bancaire lijfrente ook netto aan

Archief

De bancaire lijfrenteproducten van Delta Lloyd kunnen nu ook volledig zonder provisie worden gesloten. Dat geldt voor de bancaire Lijfrente Groeirekening, de Oogstrekening en de Gouden Handdruk Groeirekening. “De rente voor de klant kan hierdoor worden verhoogd met 0,3%.”

Delta Lloyd biedt bancaire lijfrente ook netto aan

Delta Lloyd heeft de aanpassing naar eigen zeggen gedaan op verzoek van de markt. "Uit onderzoek van MoneyView naar bancaire lijfrenteproducten van 20 september 2011 blijkt dat Delta Lloyd met een 10 jaar deposito in de top 3 staat van hoogste rentes in de markt." Delta Lloyd biedt bij de nettovariant van de Lijfrente Groeirekening nu een vaste rente van 4,65%.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.