nieuws

Adfiz wil bufferfunctie zelftoets

Archief

Zelf invullen

Edwin Herdink, voorzitter van de Commissie Financiële Dienstverlening (CFD), vindt het geen probleem dat Adfiz de ondersteunende activiteiten wil overnemen. "Het is een service voor het intermediair, maar we hebben allemaal de afgelopen jaren dat self assessment al ingevuld. Als je nu nog niet in staat bent om dat zonder hulp te doen, moet je twijfelen aan je deskundigheid." Herdink vindt dat Adfiz zich als collega-belangenorganisatie niet met dergelijke activiteiten zou moeten bezighouden. "Er zijn wel belangrijker onderwerpen die de aandacht vragen en informatie bieden over het self assessment is een taak van de AFM zelf."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.