nieuws

Achttien arrestaties om hypotheekfraude

Archief

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft gisteren veertien mannen en vier vrouwen aangehouden, onder wie twee notarissen en een advocaat. Dit staat vandaag in het FD. Zij worden volgens het OM verdacht van ‘vastgoed- en hypotheekfraude, valsheid in geschrifte, deelname aan een criminele organisatie, medeplichtigheid aan illegaliteit en witwassen van crimineel geld’.

Achttien arrestaties om hypotheekfraude

Dit heeft het OM in Lelystad bekendgemaakt. De arrestaties maandag zijn onder leiding van het OM verricht in samenwerking met Belastingdienst, Fiod, Siod, politie Flevoland en het Bureau Ontnemingen Openbaar Ministerie (Boom). Er werden 18 woningen en 11 bedrijfspanden van de verdachten doorzocht.
(Het Financieele Dagblad, pag. 4)
 
 
Overig verzekeringsnieuws vandaag in de media:
 
'Kapotte laptop eerst naar reparateur'
(De Gelderlander, pag. 12)
 
Bestuur pensioenfondsen moet stuk professioneler
(De Telegraaf, pag. 27)
 
Claimclubs DSB krijgen € 1,4 mln
(Het Financieele Dagblad, pag. 17)
 
Hypotheekverzekeraars zijn nog niet op orde
(NRC Handelsblad, pag. 28)
 
DNB wil scherper toezicht op besturen van pensioenfondsen
(NRC Handelsblad, pag. 29)
 
Menzis houdt stijging zorgpremies beperkt
(Algemeen Dagblad, pag. 2)

Reageer op dit artikel