nieuws

ABN Amro werkt samen met Monuta voor uitvaartpolis

Archief

ABN Amro heeft zijn uitvaartverzekering vernieuwd. Onderdeel van de nieuwe polis is een samenwerking met Monuta: klanten die de uitvaart door Monuta laten verzorgen, krijgen 10% korting.

 

Die korting geldt dan wel voor "de basisdiensten van een uitvaart". Daaronder verstaat ABN Amro de kosten voor het aannemen, regelen en begeleiden van de uitvaart, de laatste verzorging en overbrenging van de overledene en de opbaring in een Monuta-uitvaartcentrum of thuis. "Monuta zorgt ervoor dat de akte van overlijden naar ABN Amro Verzekeringen wordt gestuurd. Ook stuurt ze de nota, zodat een klant de kosten voor de uitvaart niet eerst zelf hoeft te betalen." Blijven de kosten onder het verzekerde bedrag, dan wordt aan de nabestaanden het restant uitgekeerd; in het omgekeerde geval moet worden bijbetaald.

 

Verder kunnen verzekerden nu kiezen tussen 20 of 30 jaar premiebetaling en levenslange premiebetaling. Op de website van ABN Amro kunnen klanten hun wensen vastleggen en direct de verzekering sluiten.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.