nieuws

Yarden introduceert UitvaartNaarWens-polis

Archief

Yarden komt met een nieuw uitvaartproduct dat volgens de organisatie speciaal voor het intermediair is ontwikkeld: de UitvaartNaarWens-verzekering. Het is een naturasommenverzekering die door een “aantrekkelijke premiestelling sterk concurrerend is ten opzichte van andere aanbieders”, aldus Yarden.

Yarden heeft gekozen voor een provisievariant en een nettoproductvariant. "De provisievariant is belangrijk om de toegankelijkheid en betaalbaarheid van een uitvaartpolis voor minder draagkrachtige consumenten te borgen", aldus Yarden. De nieuwe polis heeft verder een sekseneutraal tarief dat vanaf 21 december 2012 verplicht is en biedt de consument verder een ruime keuze in looptijden, een eenvoudige medische acceptatie en veel keuzevrijheid, stelt de uitvaartorganisatie.
Bij Yarden hebben 900 intermediairbedrijven een rechtstreekse aanstelling; daarnaast worden via DAK (2.000 aangesloten kantoren) polissen gesloten.

Reageer op dit artikel