nieuws

Volmacht Nassau voor Wuthrich

Archief

Nassau Verzekeringen heeft een volmacht voor bestuurdersaansprakelijkheid verleend aan Wuthrich.

 

Het Utrechtse intermediairbedrijf richt zich met name op specifieke brancheorganisaties in de afbouwsector en retailbranche. Zo ontwikkelt Wuthrich verzekeringsconstructies op maat voor de tabaksdetailhandel en de drogisterijbranche.

 

Voor Wuthrich is Nassau de negende volmacht, na De Amersfoortse, Avéro Achmea, Arag, DAS, Delta Lloyd, Nationale-Nederlanden, Bovemij en Mondial. Bij het kantoor werken vijftig mensen.

 

Nassau verstrekte het afgelopen jaar diverse volmachten, onder meer op het terrein van bestuurdersaansprakelijkheid. Op de foto heeft Nassau-directeur Onno Paymans net de pen in handen gegeven van Dirk de Graaf van Wuthrich; zittend kijkt Ed Dohle (Wuthrich) toe en staand doen Edwin Koot en Wagner da Graca dat namens Nassau.

 

Reageer op dit artikel