nieuws

VKG biedt incassoservice

Archief

VKG is gestart met de ‘Honorarium incasso service’: de tussenpersoon kan het volmachtbedrijf bedragen laten incasseren die de klant hem verschuldigd is voor verstrekte adviezen en werkzaamheden of voor serviceabonnementen.

 

"VKG helpt het intermediair de volgende stap naar een nieuwe beloningsstructuur en organisatie te zetten", zo prijst het volmachtbedrijf de nieuwe dienst aan. Per incasso brengt VKG _ 1,25 in rekening, via acceptgiro _ 2,50.

 

Verder is het gebruik van de incassoservice gratis voor het intermediair dat met VKG samenwerkt. "Met deze nieuwe dienst bieden we het intermediair een goede oplossing voor het incasseren van directe beloningen", zegt Eric-Jan van den Berg, directeur Commercie bij VKG, die meldt dat de testgroep "laaiend enthousiast" was. "Gebruiksgemak staat voorop. We hebben goed geluisterd naar de wensen van onze tussenpersonen."

 

De incassoservice is geschikt voor eenmalige bedragen of een periodiek bedrag en er kan assurantiebelasting, btw of geen van beide berekend worden. Verrekening vindt plaats via de rekening-courant. Verder behoort een digitale nota tot de mogelijkheden.

 

Reageer op dit artikel