nieuws

United Insurance biedt nu ook woonverzekeringen

Archief

United Insurance heeft het aanbod van verzekeringen uitgebreid met woonverzekeringen: inboedel, opstal en aansprakelijkheid. Risicodragers op de woonverzekeringen zijn ASR (leading) en London.

 

"We hebben net zo lang onderhandeld met de verzekeraars, totdat wij vonden dat we het beste van het beste konden bieden", aldus commercieel directeur Jorg Roodbeen.

 

Voor de berekening van de premie is een andere insteek gekozen, legt Roodbeen uit. "Normaal geeft de consument aan welk bedrag hij wil verzekeren. Wij vragen echter naar de WOZ-waarde van het huis en berekenen aan de hand daarvan de premie. Voor de inboedelpremie vragen we naar het inkomen. De consument is uiteraard wel gedekt tegen onderverzekering. Op het huis tot _ 500.000 en op de inboedelverzekering tot _ 125.000 tegen onderverzekering", aldus Roodbeen.

 

United Insurance claimt dat het consumenten een ‘glasheldere keuze voorlegt’. "Het aanbod kan zich met gemak meten met alle direct writers en aanbieders op de vergelijkingssites", aldus Roodbeen.

 

Gedekt

Dewoonverzekering biedt onder meer een allriskdekking tegen alle van buitenkomende onheilen en geeft garantie onderverzekering voor opstal/woonhuis tot _ 500.000. Glas is standaard meeverzekerd bij opstal/woonhuis. Er is een garantie tegen onderverzekering voor inboedel tot _ 125.000. De elektronica is bij diefstal meeverzekerd tot _ 2.500, de sieraden tot _ 2.500. De verzekerde som aansprakelijkheid bedraagt _ 1.250.000; ook schade veroorzaakt door huisdieren is meeverzekerd.

 

Reageer op dit artikel