nieuws

Uitvaartverzekering zonder provisie bij Geencentteveel.nl

Archief

Geencentteveel.nl, een label van Comoditas, biedt een uitvaartverzekering aan zonder provisie: de klant betaalt een eenmalige vergoeding van _ 89. Volgens de vergelijkingssite laten veel assurantietussenpersonen hun klanten hoge provisies betalen voor uitvaartverzekeringen.

 

"De klanten moeten maandelijks bovenop de premie rond 15% extra neerleggen, waarvoor zij feitelijk geen dienst terugontvangen."

 

Bovendien heeft de klant er ook geen weet van dat hij maandelijks provisie aan de tussenpersoon betaalt, stelt Frans Kuipers, oprichter en sinds kort weer directeur van Geencentteveel. Niet alle verzekeraars zijn er volgens Geencentteveel al klaar voor om af te stappen van het provisiesysteem. "Zoals Facultatieve, Reaal en Yarden. Ook deze verzekeringen met bijbehorend provisebedrag staan op de site. Zo is de transparantie bij het sluiten van een verzekering via Geencentteveel maximaal", aldus Kuipers. In de vergelijking op de site zijn verder Ardanta, Conservatrix, Klaverblad en North West opgenomen. Begin deze maand startte Geencentteveel al met een bemiddelingstarief van _ 89 voor het sluiten van een overlijdensrisicoverzekering.

 

Reageer op dit artikel