nieuws

Tweede informatieronde over beloning van ING en D&O

Archief

ING en Bureau D&O houden volgende maand de tweede ronde van informatiebijeenkomsten voor het intermediair, waarbij de overgang van provisie naar directe beloning het hoofdthema vormt. In de tweede ronde wordt vooral aandacht besteed aan de fiscaliteiten rond directe beloning en de arbeidsvoorwaarden en tijdsbesteding binnen intermediairbedrijven.

Tweede informatieronde over beloning van ING en D&O

De bijeenkomsten worden gehouden in Houten (13 september), Heiloo (15 sept.), Ridderkerk (26 sept.), Eindhoven (29 sept.) en Zwolle (4 oktober). Toegang kost € 100; relaties van ING Excellent krijgen € 25 korting.
Bezoekers krijgen onder meer informatie over de fiscale behandeling van directe beloning (assurantiebelasting, btw, aftrekbaarheid). Verder komt de tijdsbesteding van intermediaire werkzaamheden aan de orde en de arbeidsrechtelijke consequenties van directe beloning, zoals de taken en (variabele) beloning van medewerkers.
De eerste ronde dit voorjaar wees uit dat 28% van het intermediair in het geheel nog geen voorbereidingen heeft getroffen voor een ander beloningsmodel; meer informatie over de nieuwe sessies is te vinden op www.directebeloning.nl.

Reageer op dit artikel