nieuws

Stoelendans en verhuizing bij Aon

Archief

Binnen de regiokantoren van Aon Risk Solutions zijn per 1 juli zes mensen van functie veranderd. Daarnaast is het regiokantoor van Aon in Maastricht per dezelfde datum verhuisd naar het bedrijventerrein Maastricht Aachen Airport. “Het kantoor is nu prominent zichtbaar vanaf de A2 waar jaarlijks twintig miljoen voertuigen passeren”, meldt de assurantiemakelaar trots.

Stoelendans en verhuizing bij Aon

Johan Nooitrust (50) is de nieuwe directeur geworden van regiokantoor Rotterdam, waar hij de afgelopen twee jaar als senior accountmanager opereerde. Hij volgt Frans van der Graaf (40) op, die executive director Claims Property & CAR is geworden en in zijn nieuwe rol deel uitmaakt van het managementteam van de afdeling Claims. Peter van Schagen (45) is aangesteld als directeur regiokantoor Noordwijk. Frank Smithson (51) is benoemd tot sales director in de regio Eindhoven. Hij was de afgelopen vier jaar directeur regiokantoor Den Bosch en wordt daar opgevolgd door Roger Smeets (41), die de functie vervult naast zijn baan als directeur van regiokantoor Maastricht. Carin Coenen (49), ten slotte, gaat binnen de regiokantoren alle operationele activiteiten stroomlijnen. Zij was manager binnendienst op regiokantoor Maastricht.

Reageer op dit artikel