nieuws

Provinciale portefeuille Van Geest naar Nedasco

Archief

Van Geest Verzekeringen & Financieel Advies in Maassluis heeft de gehele provinciale portefeuille met een premieomzet van _ 2,2 mln in twee fasen overgevoerd naar de volmacht van Nedasco.

 

Allereerst zijn alle losse ASR-polissen op één pakketpolis geplaatst en daarna zijn ook de polissen van de andere verzekeraars overgevoerd op deze pakketpolis.

 

Van Geest is een middelgroot verzekerings- en hypothekenkantoor, actief in de regio Rijnmond met 8.000 relaties en twaalf medewerkers, vertelt directeur Fred van Geest. Hij vindt het belangrijk dat zijn klanten van de overvoer naar Nedasco gaan profiteren: "Naast een pakketkorting tot 10% kunnen wij nu meer tijd voor hen vrijmaken. Bijvoorbeeld om beter passende of voordeligere verzekeringen te adviseren. Daarnaast is het voor onze klanten eenvoudiger geworden. Zij hebben alle verschillende polissen straks op één polis staan. Dit betekent één keer een premie-incasso en één loket voor schadeafhandeling."

 

Onder druk

Volgens Van Geest moest zijn onderneming op zoek naar manieren om efficiënter te werken. "Onze marges kwamen steeds meer onder druk te staan. Wij vonden in Nedasco een partner die ons daarbij kan helpen, omdat wij diensten als inkoop, administratie, premie-incasso en schadeafwikkeling nu kunnen uitbesteden."

 

Tim Schoonbergen (Nedasco, rechts) overhandigt Fred van Geest (links) en Mike van den Bos (beiden Van Geest Verzekeringen & Financieel Advies) een fles champagne.

 

Reageer op dit artikel