nieuws

Pieter Glas financieel directeur Legal & General

Archief

Pieter Glas (62) is per 1 oktober benoemd tot financieel directeur van Legal & General. Glas gaat naast algemeen directeur Arno Dolders als financieel directeur fungeren en wordt verantwoordelijk voor de afdelingen Financiën, Actuariaat en ICT. Hij volgt Fleur Rieter op die bij ASR Verzekeringen is benoemd als Chief Finance & Risk Officer voor arbeidsongeschiktheids- en ziektekostenverzekeringen.

Pieter Glas financieel directeur Legal & General

Glas was 17 jaar lang algemeen directeur Nieuwe Hollandse Lloyd Verzekeringsgroep en vanaf 2005 directeur customer services bij SNS Reaal / Zwitserleven. Tevens is hij lid van de Raad van Advies van de opleiding Master Verzekeringskunde van de Universiteit van Amsterdam. "Als pure intermediairmaatschappij denken wij uitstekend te kunnen profiteren van de ruime ervaring die Pieter Glas in de loop der jaren met het intermediair heeft opgedaan", zegt Arno Dolders.

Reageer op dit artikel