nieuws

NN stuurt winnaar actie jaar eerder met pensioen

Archief

Nationale-Nederlanden wil verzekerden stimuleren om het Uniform Pensioenoverzicht (UPO) ook daadwerkelijk te lezen. Om die reden wordt een polis ter waarde van € 50.000 verloot onder klanten die drie vragen over het overzicht beantwoorden.   De polis – die twaalf maandelijkse bedragen uitkeert – komt een jaar voor de pensioendatum tot uitkering. "Met deze actie willen […]

Nationale-Nederlanden wil verzekerden stimuleren om het Uniform Pensioenoverzicht (UPO) ook daadwerkelijk te lezen. Om die reden wordt een polis ter waarde van € 50.000 verloot onder klanten die drie vragen over het overzicht beantwoorden.
 
De polis – die twaalf maandelijkse bedragen uitkeert – komt een jaar voor de pensioendatum tot uitkering. "Met deze actie willen wij het lezen van het UPO verbeteren, want het is van belang dat werknemers goed inzicht hebben in hun pensioensituatie", zegt Henri den Boer, directeur Corporate Clients bij NN.
 
Op de site www.nn.nl/upo-actie kunnen deelnemers vragen beantwoorden over het pensioenoverzicht; voor het winnen van de prijs is overigens niet van belang of de vragen juist zijn beantwoord.
 
De waarde van de polis valt in box 3; de daardoor extra verschuldigde inkomstenbelasting wordt vergoed door NN, die ook de kansspelbelasting voor zijn rekening neemt.
 
Overlijdt de winnaar vóór de uitkeringsdatum, dan wordt € 35.000 uitgekeerd aan partner of kinderen. De actie duurt tot 1 november.

Reageer op dit artikel