nieuws

NN met pensioenbus langs de stranden

Archief

Nationale-Nederlanden is een nieuwe campagne rond het thema pensioen gestart. Naast een televisiecommercial neemt een zogeheten pensioenbus een centrale plaats in de campagne ‘Mijn Vooruitzicht’ in.

 

Die bus toert tussen 20 juli en 4 september door Nederland en zal daarbij "tijdens zomerse dagen" onder meer enkele badplaatsen aandoen. De toer wordt afgesloten met een bezoek aan Domburg. Die badplaats wordt tussendoor nog twee keer aangedaan; andere kustplaatsen waar de pensioenbus van NN verschijnt zijn Kijkduin, Hoek van Holland, Wassenaar, Hargen aan Zee en Katwijk. In de pensioenbus kunnen bezoekers eenvoudige tests doen, maar ook in gesprek gaan met pensioenexperts van NN.

 

De campagne verwijst verder naar de portal ‘Mijn Vooruitzicht’, waar bezoekers in vijftien minuten "grip krijgen op hun pensioen". Uitleg wordt gegeven over wat nodig is voor een pensioen en of dit wordt opgebouwd. Verwijzend naar recent onderzoek meldt de verzekeraar dat Nederlanders met een goed geregeld pensioen gelukkiger zijn en dat "NN dat geluk niet in de weg wil staan".

 

Reageer op dit artikel