nieuws

Interpolis start Facebook-actie voor studenten

Archief

Wie de meest geniale plek weet te verzinnen om zijn of haar iPad te verstoppen voor zijn huisgenoten, kan daarmee bij Interpolis gratis een nieuwe iPad2 verdienen. Onder de noemer ‘Win een iPad2’ is de verzekeraar een Facebook-actie begonnen, gericht op studenten.

Interpolis start Facebook-actie voor studenten

Meedoen kan door de pagina www.facebook.com/interpolisstudent te 'liken' en vervolgens je tip te uploaden via computer, tablet of mobieltje. Winnaars zijn de deelnemers die de meeste 'likes' hebben verzameld als reactie op hun tip.
De deelnemers aan de actie maken kans op één van de drie beschikbaar gestelde iPads 2 of één van de zeven troostprijzen in de vorm van een fietspakket. Indien er meer dan drie tips zijn met een gelijk aantal 'likes', worden de winnaars door een onafhankelijke jury gekozen. De actie loopt tot en met 18 september.

Reageer op dit artikel