nieuws

Geerdes staat dubbelrol bij Aon af

Archief

In de directie van Aon Nederland heeft opnieuw een benoeming plaatsgevonden. Marc van Nuland (48) wordt per 1 september directievoorzitter van Aon Risk Solutions Nederland. Van Nuland neemt die functie over van Aons algemene directievoorzitter Lex Geerdes.

Geerdes staat dubbelrol bij Aon af

"De afgelopen jaren heb ik deze dubbelrol met plezier ingevuld. Het is echter van belang om de juiste focus te hebben op de business-ontwikkeling van alle aandachtsgebieden en om een goede invulling te geven aan de verschillende functies", zegt Geerdes. Van Nuland maakt al zes jaar deel uit van de directie van dit Aon-onderdeel.
Geerdes combineert de rol van 'country manager' nog wel met die van ceo van Aon Risk Solutions voor de Benelux/Nordics.

Reageer op dit artikel