nieuws

Franchiseorganisatie Yarden groeit naar twintig deelnemers

Archief

De franchiseorganisatie van uitvaartverzekeraar Yarden is zo snel gegroeid naar twintig aangesloten bedrijven dat er in september van dit jaar een speciale franchiseraad van start gaat.

 

"De komende jaren willen wij doorgroeien naar 31 bedrijven, zodat wij met de eigen Yardenvestigingen en de participaties over een compleet landelijke dekking in de uitvaartzorg beschikken", aldus manager franchise Ben Buitelaar. Hij benadrukt desgevraagd nog eens dat ‘uitvaartzorg’en ‘verzekeringen’ bij Yarden volstrekt gescheiden circuits zijn en dat de franchisenemers geen rol spelen bij bijvoorbeeld leadgeneratie. Dat is het terrein van de loondienstorganisatie.

 

"Wij leveren een goed product", aldus Buitelaar. "Op de enqueteformuleren die wij na onze dienstverlening aan de verzekerden sturen, scoren wij een gemiddelde van 9,1."

 

Reageer op dit artikel