nieuws

EyeOpen en FDC Lancyr gaan samenwerken

Archief

Adviseurs van FDC Lancyr gaan deelnemen aan de expertclub van internetbedrijf EyeOpen.

 

In ruil daarvoor zal EyeOpen adviesverzoeken van klanten gaan leveren aan de FDC Lancyr Groep, die bestaat uit de adviesketens FDC Financieel Planners & Adviseurs en Lancyr Verzekeringen & Financieel Advies. Beide bedrijven willen samen nieuwe concepten gaan ontwikkelen, terwijl Lancyr productrating gaat toepassen.

 

"Nederlanders kunnen hun financiële leven vaak veel beter regelen maar worden daar niet of nauwelijks bij geholpen", vinden Diederick van Thiel van EyenOpen en Ron Schulte Fischedeck van FDC Lancyr. Hun onderlinge samenwerking moet hiervoor een oplossing bieden.

 

Onderzoek van beide samenwerkingspartners wijst uit dat 62% van de Nederlanders bij de hypotheekkeuze graag advies heeft van meerdere adviseurs. Verder gebruikt een kwart van deze groep social media bij het zoeken naar informatie over financiële producten.

 

kunnen hun financiën beter regelen, maar worden daar niet of nauwelijks bij geholpen."

Reageer op dit artikel