nieuws

De Jong (Nuvema): “Prima afzetkanaal via uitvaartkoepel FKB”

Archief

Directeur Emile de Jong van uitvaartverzekeraar Nuvema in Baarn, dochter van Conservatrix, sloot vorig jaar een samenwerkingsovereenkomst met de katholieke uitvaartkoepel FKB die bijna zeventig uitvaartverenigingen vertegenwoordigt. “Een mooie ingang om de leden van de verenigingen aanvullende verzekeringen te bieden”, zegt hij in een vrijdag verschijnend interview in Assurantie Magazine.

De Jong (Nuvema): “Prima afzetkanaal via uitvaartkoepel FKB”

"Toch is het niet de bedoeling dat de bij het FKB aangesloten verenigingen als bemiddelaars voor ons zullen optreden. Daar hebben wij onze eigen loondienst voor", zegt hij. Die loondienst wordt 'gevoed' door twee contactcentra in Amsterdam en Groningen die zevenhonderd tot achthonderd afspraken per week leveren. In de praktijk voeren de adviserurs van Nuvema vier tot vijf gesprekken per dag. Via deze weg heeft Nuvema vorig jaar een omzetgroei van 35% gerealiseerd. "Het lopende jaar heeft evenwel op dit moment die omzetgroei al overtroffen", zegt De Jong. "Wij gaan er op dit moment van uit dat 2011 voor Nuvema een van de succevolste jaren ooit zal worden."

Reageer op dit artikel