nieuws

CED door overname CSP marktleider in Spanje

Archief

CED Holding in Capelle aan den IJssel is door de overname van CSP in Madrid marktleider in Spanje geworden.

 

CSP is aldaar de grootste aanbieder op het gebied van auto-expertise en brandvaria. In de Benelux was CED op het terrein van het schadeprocesmanagement al de belangrijkste speler.

 

"Wij hebben onze pijlen gericht op Spanje als derde thuismarkt en willen over vijf jaar een toonaangevende claimbehandelaar zijn in Europa", zegt CED-bestuursvoorzitter Stef Witteveen. Na de overname van CSP zal de omzet van CED Spanje de grens van _ 10 mln royaal overschrijden, zegt hij. Op de kantoren in Madrid werken ruim 120 werknemers. In totaal heeft expertisebedrijf CED 1.200 medewerkers in dienst, verdeeld over veertien Europese landen.

 

Reageer op dit artikel