nieuws

Bruns ten Brink verhoogt autopremies

Archief

Bruns ten Brink Assuradeuren gaat met ingang van 1 september de premies voor nieuwe en bestaande autoverzekeringen verhogen. Naar eigen zeggen ligt de stijgende schadelast ten grondslag aan de premiestijging.

Bruns ten Brink verhoogt autopremies

De premies voor de personenautoverzekering van de SAA-dochter gaan met 7,5% omhoog (alle dekkingen). Daarnaast wordt de leeftijdstoeslag voor verzekerden jonger dan 24 jaar met 5% verhoogd. De premies voor de bestelautoverzekering gaan met 5% (WA-dekking) en met 10% (casco en beperkt casco dekking) omhoog. 
De bestaande portefeuille zal per mutatie- of hoofdpremievervaldatum naar het nieuwe tarief worden omgezet. De premies van de aanvullende modules rechtsbijstand, verhaalsbijstand, ongevallen inzittenden en schadeverzekering inzittenden worden niet gewijzigd. Dit geldt eveneens voor de opslag van de no-claimbeschermer.

Reageer op dit artikel