nieuws

ASR geeft Feyenoord-supporter de ruimte voor hart onder de riem

Archief

Bij de aanvang van het nieuwe voetbalseizoen start ASR met de campagne ‘Wij geven het legioen de ruimte’; de reclameborden langs het veld in De Kuip worden beschikbaar gesteld voor de supporters om hun club zo in woorden te steunen.

 

Originele en positieve aanmoedigingen om hun club een hart onder de riem te steken, kijgen de voorkeur boven commerciële boodschappen.

 

Elke thuiswedstrijd komen 32 verschillende aanmoedigingen voorbij, inclusief de naam van de afzender. Supporters kunnen hun persoonlijke boodschappen insturen via de website van ASR. Het opgeven van aanmoedigingen kan tot en met 18 december.

 

Begin vorige maand heeft hoofdsponsor ASR met Feyenoord afgesproken dat zij het sponsorcontract uiterlijk per 1 juli 2013 beëindigen. Het contract loopt feitelijk al een jaar eerder af, maar de voetbalclub heeft met deze constructie extra tijd om een nieuwe sponsor te vinden.

 

Reageer op dit artikel