nieuws

eyeOpen biedt app voor hypotheekhulp

Archief

Internetbedrijf eyeOpen.nl heeft voor iPhones een app ontwikkeld die de klant moet helpen bij het kiezen van een hypotheek. Behalve tools voor onder meer het berekenen van de maximale lening en de nettokosten biedt de app ook de Adviseurvinder, die helpt bij het zoeken van een “onafhankelijke adviseur bij jou in de buurt”. Ook kan via de applicatie de adviseur beoordeeld worden.   

eyeOpen biedt app voor hypotheekhulp

Financiële advisering wordt social, zo kondigt het internetbedrijf de gratis app aan. Uit onderzoek dat eyeOpen samen met Blauw Research uitvoerde, blijkt dat 50% van de Nederlanders wil weten wat voor hypotheek mensen zoals zij hebben gekocht. Ook zoekt 25% van de Nederlanders via social media informatie over financiële producten.  
"Nederlanders kunnen hun financiële leven vaak veel beter regelen, maar worden daar niet of nauwelijks bij geholpen", zegt Diederick van Thiel, samen met Rosali Waleson, eigenaar van eyeOpen. "Met eyeOpen.nl de 'social opinion' van Nederland, interpreteren we het koopgedrag en ervaringen van grote groepen Nederlanders en het adviesgedrag van grote groepen adviseurs. Zo helpt eyeOpen.nl Nederland om hun financiële zaakjes wel goed te regelen."
Sinds kort kan de klant ook hypotheekwensen 'matchen' op de internetsite van eyeOpen.

Reageer op dit artikel