nieuws

Ziekmeldingen via iPhone bij Goudse

Archief

Werkgevers met een verzuimverzekering met Click & Claim van De Goudse kunnen medewerkers voortaan ziek en hersteld melden via hun iPhone. De maatschappij heeft hiervoor een speciale ‘app’ (applicatie) ontwikkeld.

Ziekmeldingen via iPhone bij Goudse

De flexibiliteit sluit volgens De Goudse aan bij de behoefte van werkgevers, die vaak onderweg zijn naar klanten als ze dergelijke meldingen krijgen. "De ondernemer die alle aandacht aan zijn bedrijf wil besteden, en zo min mogelijk tijd aan zijn administratie, kan zo direct verder." Als ook de arbodienstverlening via De Goudse loopt, is de arbodienst eveneens direct op de hoogte.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.