nieuws

Welke breidt salesteam uit

Archief

Welke Financiële Diensten heeft het team dat de relaties onderhoudt met het intermediair uitgebeid met zes nieuwe krachten.

 

Met de versterkingen "manifesteert Welke zich nadrukkelijk in de Nederlandse intermediaire markt", zegt directeur Cor Zwaan. Bij de serviceprovider in Hoorn zijn zo’n duizend kantoren aangesloten.

 

Erik Berends (39) is benoemd tot manager Sales. Hij volgt Cees van Kampen op, die manager wordt van de midoffice van Welcium Hypotheekdiensten. Berends, sinds 2004 werkzaam bij Welke, is eindverantwoordelijk voor het accountmanagement en de contacten met het intermediair van Welke Financiële Diensten. Als nieuwe accountmanagers zijn Jesher Meenink (33), Manuel Kanbier (35), Marco Janssen (43) en Hans Steenman (50) aangesteld, tot voor kort nog actief als regiomanagers bij Inbiznis. Tot slot is René Koer (42) teruggekeerd als accountmanager bij Welke.

 

Op de foto (vlnr): Jesher Meenink, René Koer, Erik Berends, Hans Steenman, Marco Janssen en Manuel Kanbier.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.