nieuws

Volmacht Bastian & Visser van start met Avéro Achmea

Archief

Avéro Achmea heeft als eerste verzekeraar een volmacht verleend aan Bastian & Visser. Het kantoor in Eindhoven maakt sinds mei werk van een eigen volmachtbedrijf.

 

De verleende volmacht heeft alleen betrekking op schadeverzekeringen. "Wij hebben een langdurige relatie met Avéro en namen begin dit jaar diverse Avéro-portefeuilles van andere intermediairs over", zegt directeur Ruud Visser. Die portefeuilles betreffen die van CTC (Hendrik Ido Ambacht), Smaal Advies (Capelle a/d IJssel) en Agea (Eindhoven). In totaal zou het om bijna tienduizend polissen gaan.

 

Bastian & Visser bedient met zestig medewerkers vanuit vestigingen in Eindhoven, Valkenswaard, Geldrop en Weert ruim 66.000 relaties.

 

Guijt

Intermediairbedrijf Guijt (Gendt) heeft van Nassau volmachten ontvangen voor bestuurdersaansprakelijkheids- en glasverzekeringen. "De volmacht is het resultaat van de sterke groei en het potentieel op het gebied van de zakelijke markt", aldus Nassau. Guijt richt zich de laatste jaren steeds meer op zakelijke verzekeringen, wat onder meer heeft geresulteerd in een eigen bedrijvenpakket. Dat wordt nu uitgebreid met de dekkingen waarvoor van Nassau een volmacht is verkregen.

 

Avéro gaf onlangs ook een volmacht af aan de Velten Groep in Rijssen. Dit betrof een volmacht voor inkomensverzekeringen. Velten Assuradeuren telt vijfendertig medewerkers en had al (schade)volmachten van ASR, Avéro Delta Lloyd, De Amersfoortse, De Goudse, Arag, DAS en Monuta.

 

DAS verstrekte een volmacht aan det Amsterdamse Helviass Verzekeringen.

 

Matheeuwse (Avéro), Jan Banens, Peter Bastian, Jaap de Louw (Avéro), René Walstra (Avéro) en Ruud Visser.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.