nieuws

Vier nominaties voor Gouden Spreekbuis

Archief

Onderzoeksbureau Blauw heeft ING, ABN Amro, WestlandUtrecht en Obvion genomineerd voor de Gouden Spreekbuis, de prijs voor de geldverstrekker die zich het afgelopen jaar in de ogen van het intermediair het best heeft ontwikkeld. De prijs wordt op 5 oktober uitgereikt.

Vier nominaties voor Gouden Spreekbuis

Jaarlijks onderzoekt Blauw de waardering van het intermediair voor de aanbieders in de hypotheekmarkt. Op grond van dat onderzoek wordt de Gouden Spreekbuis toegekend, die niet wordt uitgereikt aan de geldgever met de beste waardering, maar aan de partij die de meest positieve ontwikkeling heeft doorgemaakt. "Voor alle vier geldt dat zij zich goed hebben weten te ontwikkelingen ofwel stand hebben weten te houden in een jaar waarin de markt goed is wakker geschud", aldus Blauw.

ING, Obvion en WestlandUtrecht zijn tevens genomineerd voor de Performance Award, die wordt uitgereikt aan de geldverstrekker die de meeste waardering geniet onder het intermediair.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.