nieuws

Verbond geeft les over geldzaken

Archief

In het kader van de Week van het Geld (tot en met 19 september) geeft het Verbond van Verzekeraars op twee basisscholen in Capelle aan den IJssel aan groep 7 en 8 les over omgaan met risico’s die bij het leven horen en de financiële gevolgen daarvan.

Verbond geeft les over geldzaken

Daarnaast levert het Verbond een lesbrief over verzekeren en het spel Fix je Risk, die onderdeel zijn van de Nibud Geldkoffer met lesmateriaal van niet-commerciële organisaties. De Week van het Geld, maandag geopend door prinses Máxima, is bedoeld om kinderen van 4 tot en met 12 jaar te leren omgaan met geld.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.