nieuws

Toon Sweens van ASR naar Europeesche

Archief

Met ingang van 1 oktober wordt Toon Sweens (39) commercieel directeur bij Europeesche Verzekeringen. Sweens wordt in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de marketing, communicatie en verkoop van de Europeesche.

Toon Sweens van ASR naar Europeesche

Sinds 1998 werkt Sweens bij (de rechtsvoorgangers van) ASR Nederland, waarvan de laatste drie jaar als adjunct-directeur Marketing & Verkoop voor ASR Verzekeringen. Met deze benoeming bestaat de directie van de Europeesche per 1 oktober uit Gerard ten Brincke (voorzitter), Maurice van der Putten (Operations en IT) en Toon Sweens (Marketing en Verkoop). De benoeming is onder voorbehoud van goedkeuring van De Nederlandsche Bank.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.