nieuws

Onderzoek AFM bij Cinjee nog gaande

Archief

Op last van de toezichthouder meldt Cinjee Advies dat het bedrijfsonderzoek door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) nog gaande is. Daarmee brengt de bedrijfsleiding een nuance aan in de donderdag in de Dordtse rechtszaal geponeerde stelling dat “ons bedrijf financieel en organisatorisch op orde is bevonden”.

Onderzoek AFM bij Cinjee nog gaande

De boodschap die Cinjee vrijdag afgaf, is als volgt: "Anders dan gepubliceerd heeft de AFM haar onderzoek bij Cinjee Advies nog niet afgerond. Zij heeft aanvullende informatie opgevraagd. Derhalve kan nog niet worden gesteld dat de AFM de organisatie van Cinjee Advies volledig heeft beoordeeld. Wel is het zo dat er op dit moment geen directe aanleiding is om maatregelen te nemen."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.