nieuws

Ohra stopt pil in aanvullend pakket

Archief

Ohra vergoedt anticonceptiemiddelen vanaf 1 januari vanuit de aanvullende zorgverzekeringen. De Delta Lloyd-dochter breidt de aanvullende pakketten uit, omdat anticonceptie voor verzekerden vanaf 21 jaar volgend jaar niet meer wordt vergoed vanuit de basispolis.

Ohra stopt pil in aanvullend pakket

De vergoeding wordt in elke aanvullende polis opgenomen, behalve de speciale aanvullende verzekering voor senioren Uitgebreid Vitaal. "Anticonceptie wordt door onze klanten dermate belangrijk gevonden, dat wij deze willen blijven vergoeden." De maximale vergoeding per jaar bedraagt € 200. Ohra biedt overigens de 'pil express', een gratis online bezorgservice in samenwerking met Nationale-Apotheek.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.