nieuws

Nationale Hypotheekpas heeft nieuwe directeur

Archief

Elian Smits (37) is per direct benoemd als directeur van Nationale HypotheekPas. Zij volgt de eerder deze maand opgestapte Pieter Lijesen op. Smits is vanaf de start van NHP betrokken bij de opbouw van de organisatie.

Nationale Hypotheekpas heeft nieuwe directeur

Vanaf 2008 bekleedde zij de functie van manager operations; in 2009 trad zij al als directeur operations toe tot de directie. Smits leidt al jarenlang een eigen organisatieadviespraktijk, waarin zij opdrachtgevers als Interpolis en Nuon adviseerde. "Zij zal de door NHP ingezette lijn, het aanbieden van transparante, vernieuwende financiële producten voortzetten", zo luidt de verklaring.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.