nieuws

Menzis ‘grootste stijger’ in werkgeversonderzoek

Archief

Zorgverzekeraar Menzis is tijdens de uitreiking van de Beste Werkgevers Award 2010 uitgeroepen tot ‘Grootste stijger in algemene tevredenheid’ in de categorie bedrijven met meer dan 1.000 medewerkers. De tevredenheid van de medewerkers van Menzis is gestegen van een 6,8 naar een 7,5. Een toename van 10%.

Menzis ‘grootste stijger’ in werkgeversonderzoek

Het Beste Werkgeversonderzoek is door onderzoeksbureau Effectory ontwikkeld om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Ruim 1.700 organisaties hebben in 2009 en 2010 de kans gehad om deel te nemen aan het onderzoek. In totaal is bij 369 organisaties het onderzoek uitgevoerd, waarbij ruim 190.000 respondenten hun mening hebben gegeven. Het Nederlandse gemiddelde ligt op een 7,4.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.